Om meg

Bildet mitt
Jeg er en førskolelærer fra Stavanger som har vært så heldig og fått reist til Brasil, São Paulo, fem ganger og jobbet på barnehjemmet Abrac. Jeg er fasinert av den brasilianske kulturen og sitter igjen med mange opplevelser og inntrykk fra turene mine. Jeg har nå kommet snart halvveis i Spes Ped studiet på Universitet i Stavanger og ser frem til en fin tur til Brasil den kommende sommerferien og forhåpentligvis får jeg mulighet til å tilbringe et helt år der når jeg har fullført studiene mine.

søndag 30. mai 2010

Caroline i storbyen?


Ok.. Siden ingen forstår overskriften på bloggen min, men tror jeg har sittet og grublet, for så å finne den på helt av meg selv, så er jo litt av poenget at jeg har hermet etter en serie som har gått på TV i maaange år, som heter det samme da... Synes jeg var litt festlig som kom på at jeg kunne bruke den samme tittelen, men da ingen skjønte det så ble det jo ikke morsomt i det hele tatt :S Men NÅ vet dere det :o)

onsdag 26. mai 2010

Mogi vs Stavanger

Da begynner det å nærme seg avreise, en måned igjen til jeg sitter på flyet til Brasil. Mange har spurt meg litt om hvor i Brasil jeg oppholder meg, og for dere som lurer så heter stedet Mogi das Cruzes. Mogi er en kommune i delstaten São Paulo i sørøstregionen av Brasil. Det blir sett på som en liten bygd i Brasil, men til vår sammenligning så bor det 375.268 innbyggere der, mot 121 610 i Stavanger.
Her er et bilde av sentrum i Mogi das Cruzes.


Jeg kommer til å bo hos mine gode venner Virginia og Adam de første ukene av oppholdet mitt. Søskenbarnet mitt, Tommy, skal også være med til Brasil. Han er fotograf og skal jobbe i São Paulo to uker denne sommeren. Elna og hennes to barn; Johannes og Sunniva skal også være i Mogi samtidig som meg i en periode i sommer, veldig spennende! Det er alltid kjekt å være flere, da er mulighetene flere når det kommer til aktiviteter og utflukter med barna på barnehjemmet eller i slummen. Nå er det altså siste innspurt med eksamener og jobbing før jeg pakker koffertene!